Behind­UNFAIR

Viisi visaista digiosaajalle ja tekstitaiturille

Unfairin uudet vahvistukset Riikka Kämppi ja Juuso Koivuniemi esittivät toisilleen viisi kysymystä. Vastauksissa pohdittiin niin markkinointia, lottovoittoa kuin eläinkuntaakin.

Viisi visaista digiosaajalle ja tekstitaiturille

Unfairin uudet vahvistukset Riikka Kämppi ja Juuso Koivuniemi esittivät toisilleen viisi kysymystä. Vastauksissa pohdittiin niin markkinointia, lottovoittoa kuin eläinkuntaakin.

Juuso, miksi kiinnostuit hakemaan juuri Unfairille? Unfair on firmana sopivan räväkkä ja ravisteleva. Ajatuksena puhutteli erityisesti Unfairin periaate työskennellä samalla aaltopituudella olevien asiakkaiden kanssa.

Mitä työsi sisältää? Tulen keskittymään hakukonemainontaan, analytiikkaan ja sisällöntuotantoon. Kaikkeen muuhunkin kyllä joustan tarvittaessa.

Mikä markkinoinnissa on mielestäsi mielenkiintoisinta? Asiakkaan kilpailuedun löytäminen ja sen pukeminen loistavaksi markkinointitekstiksi, jota seurataan systemaattisesti analytiikan avulla ja kehitetään kokeiluilla.

Mitä ruokaa et voi vastustaa? Hyvä intialainen curry tai kunnon vegeburgeri.

Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan? Kävisin syömässä hyvin ja lähtisin matkoille tyttöystävän kanssa. Haluaisin myös viedä isän katsomaan Liverpoolin peliä.


Riikka, mitä kuuluu työnkuvaasi Unfairilla? Työskentelen sisällöntuotannon parissa copywriterin apuna. Kirjoitan esimerkiksi uutiskirjeitä, artikkeleita ja blogi- ja esitetekstejä. Avustan myös markkinointiviestinnän suunnittelussa.

Miten päädyit Unfairille? Luin Aamulehdestä jutun Unfairista, ja yrityksen toiminta kuulosti samaistuttavalta. Etsin samoihin aikoihin viestinnän yliopisto-opintoihin liittyvää harjoittelupaikkaa, ja otin yhteyttä Johannaan. Minua pyydettiin käymään toimistolla, ja sitä kautta pääsin remmiin.

Mikä on ollut parasta tähän asti? Töiden ja asiakkaiden monipuolisuus ja välitön tunnelma. Tuntuu, että joka päivä oppii jotain hyödyllistä. Ja onhan tuo Mörri aika ihana!

Mihin maahan matkustaisit, jos voisit valita minkä tahansa? Olin talvella Uudessa-Seelannissa, mikä oli pitkäaikainen haaveeni. Minkäköhän kohteen sitä sitten keksisi? Islanti voisi olla seuraava tavoite.

Mikä eläin olisit, jos saisit valita? Peuhaava karhunpentu, jonka ei tarvitsisi huolehtia mistään. Saisi vaeltaa metsässä, oppia viisaammilta, syödä marjoja ja nukkua.

Kirjoittaja

Valoisa viestinnän osaaja, joka vie asioita eteenpäin ja etsii loppuun asti ratkaisuja. Handlaa ison kuvan mutta viilaa vikkelästi pilkkua. Innostunut uuden ajan johtamisesta ja kynäillyt siitä myös gradunsa.