Behind­UNFAIR, Muijat liinaa

Paskaa viestintää

Olen useissa valmennuksissa toitottanut, että onko todellakin niin kiire, että pitää juosta pyörän vieressä sen sijaan että hyppäisi sen selkään – tai hokenut maailman ärsyttävintä lausetta, "suutarin lapsella ei ole kenkiä". Suoraan sanoen, olemme tehneet itsellemme melko paskaa viestintää ja sisällöntuotantoa viime aikoina. Syy ei ole sisällön puutteessa – siitä on suorastaan ylitarjontaa.

Paskaa viestintää

 

Olemme myös palkanneet lisää väkeä, jopa niin paljon, että seinät tulivat vastaan ja etsimme parhaillaan uusia tiloja. Koska suurin syyllinen katsoo joka päivä peilistä, otan tästä myös täyden vastuun. Kun töitä tehdään rakkaudesta lajiin, jää oma tekeminen helposti jalkoihin. Siksihän me olemme olemassa – meidän asiakkaillemme. Mutta emme olisi Unfair, ellemme uskaltaisi myöntää tätä julkisesti. Myönnettävä se on.


Strategiapäivistä puhtia tekemiseen

Olemme hioneet omia prosesseja sen verran liinisti, että viime viikon oman tiimin strategiapäivän suunnitelmat otetaan käyttöön nyt. Myös markkinointiyrityksen on rakennettava omaa näkyvyyttään järkevästi ja suunnitelmallisesti. Ilman prosesseja – vaikka kevyitäkin – ei tapahdu mitään kovin suunnitelmallista. Ja kun ei ole suunnitelmaa, käy näin: juuri mitään ei tapahdu. Onneksi olemme jotain tehneet oikein. Meillä on nyt aivan huikean sitoutunut ja ammattitaitoinen joukkue ja mielettömän ihania asiakkaita.

Tästä eteenpäin pääsette seuraamaan, miten viemme liiniä markkinointia eteenpäin vahvemmin myös omassa toiminnassamme. Osallistu Joulupuurolle ja kuulet samalla hyödylliset vinkit hakukonenäkyvyytesi parantamiseen. Tammikuussa me liinit muijat starttaamme Tarun kanssa ensimmäisen liinin markkinoinnin webinaarin. Tulossa on myös työkaluja muun muassa markkinoinnin automatisointiin ja mittaamiseen.

Mikäli et vielä seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, nyt on sen aika. Lupaamme edelleen jakaa hassun hauskoja kuvia terapiakoirastamme Mörristä, mutta sen lisäksi kuulet hoteimmat vinkit liinistä markkinoinnista. Seuraa meitä, sillä me seuraamme sinua.

Kirjoittaja

Innostaja ja sparraaja, joka uskoo ihmisiin ja maalaa aina isolla siveltimellä. Rakastaa liiniä ajattelua koko skaalalla liiketoimintamalleista yrityksen markkinointiin. Käärii hihat ja ryhtyy hommiin.