Behind­UNFAIR

Kesäinen tervehdys epäreilun kivasta markkinointitoimistosta!

Uuden oppiminen on liinin markkinoinnin keskiössä. Oppiminen on nostettu myös Unfairin yhdeksi keskeiseksi toiminnan kivijalaksi asiakkaiden ja tiimin tyytyväisyyden rinnalle.

Kesäinen tervehdys epäreilun kivasta markkinointitoimistosta!

Kevään aikana olemme keskittyneet markkinoinnin automatisoinnin oppimiseen. Digitaalinen tekeminen on yhä suuremmassa roolissa yrityksien markkinoinnissa. Se antaa mahdollisuuden mittaamiseen, asiakkaista oppimiseen ja sitä kautta yhä järkevämpään tekemiseen.

Lukaise digimarkkinointiin liittyen case J. Rinta-Jouppi. Yhteistyön tuloksista kerromme lisää syksyllä.

Yhden yön ihme on elämys tekijöilleenkin

Yksi suuri rakkausprosessimme on Yhden yön ihme eli strategioiden kuvittaminen. Strategian tiivistäminen yhden yön aikana yhdeksi kuvaksi on äärimmäisen innostavaa mutta myös mielettömän stressaavaa. Yhden yön ihmeissä olemme onnistuneet yhdistämään luovuutta, elämyksellisyyttä ja yhdessä tekemistä asiakkaan kanssa ihan parhaimmillaan.

Viimeisimmässä casessamme vietimme huikeat kaksi päivää Haikon kartanolla visualisoimassa Heka Oy:n strategiaa. Käy tutustumassa Hekan caseen ja tee strategiasta näkyvä osa yrityksenne arkea!

Markkinoinnin huipputalli tässä terve

Kokonaisuutena kevät oli kiireinen – ehkä jopa liian kiireinen. Siksi palkkasimme rytäkällä kolme uutta tekijää ja olemme jälleen avaamassa uutta rekrytointia. Samalla keskitymme tulevaisuudessa puhumaan enemmän asiakkaidemme kanssa ja oppimaan yhdessä.

Unfairilla tehdään asioita vahvalla intohimolla ja suurella rohkeudella, ja siitä olemme erityisen ylpeitä. Viime perjantaina vietetyssä tuotteistuspäivässä pohdimme myös omaa tekemistä ja erityisesti missiotamme. Haluamme olla markkinoinnin huipputalli ja siihen pystymme, koska teemme töitä rakkaudesta lajiin.

Jos et ole vielä ehtinyt piipahtaa uusissa historiallisissa tiloissamme eli Finlaysonin pääjohtajan konttorissa, niin tule käymään kahvilla. Meillä tosin omistajat istuvat siellä, missä oli pääjohtajan sihteerien paikka ja tiimi on valloittanut ison konttorin.

Se on tämän ajan kuva johtajuudesta: mahdollistetaan asioita ja yritetään pysyä pois tieltä, kun tiimillä on vauhti päällä!

Kirjoittaja

Innostaja ja sparraaja, joka uskoo ihmisiin ja maalaa aina isolla siveltimellä. Rakastaa liiniä ajattelua koko skaalalla liiketoimintamalleista yrityksen markkinointiin. Käärii hihat ja ryhtyy hommiin.